sâmbătă, 18 mai 2013

Lanterna tactica Sunwayman T40CS

Lanterna tactica Sunwayman T40CS

Pret: 520 RON





Lanterna tactica Sunwayman T40CS este conceput special pentru cei care au nevoie de o lanterna tactica militara de o performanta extrem de mare pentru cautare, vanatoare, politie.
Echipat cu un reflector nou, T40CS are o lumina foarte puternica, lumineaza la o distanta foarte mare, are un fascicul ideal, si un punct la distanta perfect.
Puterea maxima al acestei lanterne Sunwayman T40CS este de 845 lumeni,care lumineaza la o distanta mai mare de 500 metri.
Echipat cu un buton tactic lateral, lanterna Sunwayman T40CS poate fi utilizat foarte rapid la orice alerta.
Noua lanterna tactica Sunwayman T40CS este un instrument de iluminat ideal pentru munca, pentru exploatare, pentru cautare, si multe altele.
Lanterna tactica Sunwayman T40CS vine cu un comutator lateral nou dezvoltat simplu, apasati butonul pentru a trece in modul de repaus( mod asteptare unde consumul este de doar 50μA), nivelele mare-mediu-mic, stroboscop si SOS.
Atunci cand butonul de pe coada lanternei este pornit, lanterna poate memora intensitatea folosita ultima data; iar atunci cand lanterna este in modul de asteptare, apasati pur si simplu pe comutatorul lateral pentru 2 secunde si astfel puteti activa modul de intensitate maxim, care nu va afecta functia de memorie, si acestui buton ii vom da numele de'' Comutator Magic Destept''.
Special conceputa pentru aplicatii tactice, prin apasarea butonului de pe coada lanternei, lanterna tactica Sunwayman T40CS porneste intotdeauna pe intensitatea maxima de 845 lumeni, atat la pornire momentana cat si la pornire constanta, care poate raspunde cererii dumneavoastra la o reactie rapida sau la o alerta tactica.
Echipat cu un LED Cree XM-L U2, puterea maxima ajunge la 845 lumeni, autonomie foarte mare - 2 ore, aceasta lanterna mentine un echilibru perfect intre o putere mare de lumina si o autonomie ridicata, plus nivele practice pentru o utilizare zilnica.
Caracteristici:
- Led Cree XM-L U2
- Durata de viata LED: 50.000 ore
- Circuit constant de curent, lumina constanta la iesire
- Raza de actiune: peste 500 metri
- Alimentare: doi acumulatori 18650 sau 4 acumulatori CR123
- Tensiune de lucru: 5,5 - 16,8 V
- Reflector: din aluminiu de o calitate inalta pentru o raza lunga si un fascicul perfect
- Dimensiuni: lungime: 225 mm , diametru cap lanterna: 64 mm , diametru coada lanterna: 25.4 mm
- Greutate: 273 gr
- Material: aliaj din aluminiu aviatic
- Finisare: anodizat de tip III standard militar
- Rezistenta apa: IPX-8 standard
- Lentila: sticla minerala ultra clara tratata impotriva anti-reflexiei, rezistenta la zgarieturi si impact
- Buton tactic pentru pornire/oprire lanterna
- Accesorii: inele tactice, husa, inele tip O, capac de cauciuc
Moduri de iluminare:
1.Nivel 1: 845 lumeni, autonomie de 2 ore
2.Nivel 2: 220 lumeni, autonomie de 8 ore
3.Nivel 3: 20 lumeni,autonomie de 60 ore
4.Nivel 4: Stroboscop la 845 lumeni
5.Nivel 5: S.O.S. la 845 lumeni
Pentru schimbarea modurilor apasati pe butonul de pe coada lanternei pentru a porni lanterna; dupa care apasati usor pe butonul lateral si treceti prin fiecare mod si modul de asteptare, selectand astfel intensitatea dorita.
Pentru activarea modurilor SOS si STROBOSCOP, apasati de doua ori rapid pe butonul lateral, se va activa modul SOS, repetand miscarea- apasat rapid de doua ori- veti intra in modul stroboscop.
Garantie lanterna 24 luni.
0723348160 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-18:00


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu